افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۰۰ میلیارد پروژه هلال احمر در کشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۸۱۴

افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۰۰ میلیارد پروژه هلال احمر در کشور

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر از افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۰۰ میلیارد تومان پروژه در سطح کشور همزمان با هفته هلال احمر خبر داد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۰۰ میلیارد پروژه هلال احمر در کشور

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد برقی کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور وضعیت تردد در جاده‌های کشور را اعلام کرد و گفت: در خصوص آخرین وضعیت محور‌های شمالی ترافیک سنگین در آزادراه و محور قدیم پردیس–تهران محدوده جاجرود و تردد روان در محور‌های چالوس، هراز، فیروزکوه و آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت مسیر رفت و برگشت گزارش شده است. ضمناً محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

برقی آخرین وضعیت ترافیکی سایر محور‌ها را تشریح کرد و گفت: ترافیک سنگین در آزادراه قزوین –کرج–تهران حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک، آزادراه - قزوین محدوده مهرویلا و محور شهریار – تهران حدفاصل میدان معادن تا شهر قدس گزارش شده است.

وی محدودیت تردد با تغییر مسیر را نیز محور قدیم خرم آباد - پلدختر اعلام کرد که تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین آزادراه خرم آباد - پل زال و محور خرم آباد - کوهدشت انجام می‌شود.

کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور تصریح کرد: محور مسدود غیرشریانی، گیلانغرب – سومار و محور‌های دارای انسداد فصلی لاسم - ارجمند، سی سخت – پادنا و هشتگرد – طالقان است.

پربازدیدترین آخرین اخبار